Loading...

Πηνελόπη Μελίδου

Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης


 

Λίγα λόγια για το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης...

Το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης παιδιών, εφήβων & ενηλίκων “Πηνελόπη Μελίδου” αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας στην πόλη της Πτολεμαίδας, απαρτιζόμενο από εξειδικευμένους ψυχολόγους επάνω σε θέματα ψυχικής υγείας.


Στο κέντρο μπορούν να απευθυνθούν παιδιά, έφηβοι και ενήλικοι που αναζητούν βοήθεια στη διαχείριση ζητημάτων που επηρεάζουν την ψυχική τους υγεία. Οι δυσκολίες αναδύονται καθημερινά και παρατηρείται μια ανησυχητική αύξηση του άγχους σε όλες τις ηλικίες. Γι’ αυτό και ο σκοπός δημιουργίας του κέντρου είναι να παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες, γνώση και βοήθεια σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, οι οποίοι δυσκολεύονται να διαχειριστούν μόνοι τους τις δυσκολίες τους. Στο κέντρο παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου.Είπαν για εμάς

"Κάνω θεραπεία τα τελευταία 4 χρόνια με την Πηνελόπη και είναι πραγματική επαγγελματίας. Θα τη συνέστηνα ανεπιφύλακτα σε όλους! Είναι εξαιρετική και η ίδια και η ομάδα της. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω την αρωγή της και με βοήθησε σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Την ευχαριστώ εκ βάθος καρδίας!"

Αναστασία Ν.

«Φανταστικό όλο το team του κέντρου !
Η κ. Μελίδου Πηνελόπη απλά εξαιρετική επιστήμονας ! Τόσο βοηθητική και ευγενική που δεν χωρούν λόγια ! Προτείνω ανεπιφύλακτα!»

Ιωάννα Κ.

«Δεν αποτελεί ένα απλό γραφείο, αλλά ένα δεύτερο σπίτι. Από τις ψυχολόγους έως και την γραμματεία, όλοι σου φέρονται όμορφα, δείχνουν προσοχή, εκτιμούν και σέβονται την ιδιωτικότητα σου και εσένα τον ίδιο ως άνθρωπο, βοηθώντας σε να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος, δηλαδή ο εαυτός σου. Ο χώρος είναι τόσο όμορφα διακοσμημένος και όταν τον δεις από κοντά,ήρεμει η ψυχή σου και σε συνδυασμό με το αίσθημα εμπιστοσύνης που εμπνέει ολόκληρη η ομάδα εκεί, τότε καταλαβαίνεις ότι η δουλειά γίνεται σωστά. Πηνελόπη σε ευχαριστούμε που δημιούργησες έναν τέτοιο χώρο, ένα σπίτι για όλους μας»

Άννα Μαρία Ρ.

"Η Πηνελόπη είναι πραγματικά η πιο εξαιρετική επαγγελματίας που έχω συναντήσει. Είμαι ευγνώμων για την καθοδήγηση της που με βοήθησε να βρω αλλά και το πιο σημαντικό να αγαπήσω τον εαυτό μου. Σε ευχαριστώ και ευχομαι να συνεχίσεις να φέρνεις θετικότητα και στις ζωές των άλλων."

Μαρία Β.

Ξεκίνησα τις συνεδρίες μου εδώ και περίπου ένα τρίμηνο.Στην αρχή ήμουν αρκετα αγχωμένη πριν ξεκινήσω αλλά με το που μπήκα στο γραφείο το ζεστό κλίμα των κοριτσιών με έκανε να νιώθω ότι έχω ξαναπάει πολλές φορές.Σχετικα με τις συνεδρίες και την δουλειά της Κυρίας Μελίδου είμαι παρά πολύ ευχαριστημένη καθώς με βοηθά να σκέφτομαι τον πιο αποτελεσματικό δρόμο των πραγμάτων και πολλα ακόμη

Ιωάννα Α.

Άρθρα

Γιατί ξυπνάμε το βράδυ και θέλουμε να φάμε; | Πηνελόπη Μελίδου MSc Ψυχολόγος Υγείας
1591688859
Το Σύνδρομο Νυχτερινής Υπερφαγίας ή πιο επιστημονικά Διατροφική Διαταραχή σχετιζόμενη με τον Ύπνο (NS- RED)

Newsletter

Εγγράψου τώρα στο νέο μηνιαίο newsletter για να μαθαίνεις τα τελευταία νέα και να ενημερώνεσαι για μελλοντικά σεμινάρια & εκδηλώσεις.